Malzemeler:
- 1 kilo kemiksiz tavuk göğsü
- Yarım su bardağı sıvıyağ
- 6 diş sarımsak
- Tuz
- Kekik
- Pulbiber
- Kimyon
- Pulbiber
- Çöp şiş
Şimdi Sıra Hünerli Ellerde:
Marine için tavuk hariç tüm malzemeleri (sarımsağı rendeleyerek) bir kapta karıştırın.Göğüs etini kuşbaşından daha büyük doğrayıp karışıma ekleyin ve iyice karıştırın.Sonra tavuğun sosu iyice çekmesi için buzdolabında 4-5 saat tercihen 1 gece bekletin.Dinlendikten sonra tavuk etlerini çok sıkıştırmadan çöp şişlere dizin.Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin ve fırını ızgara ayarına getirip pişirin.Pişerken şişleri arada çevirin.Afiyet olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder