Malzemeler:
- 1 adet kemiksiz tavuk göğsü
- 1 paket yassı makarna
- 2 kutu süt kreması
- 1 çay bardağı parmesan peyniri yada kaşar peyniri rendesi
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 2 yemek kaşığı sıvıyağ
- Tuz,karabiber
Şimdi Sıra Hünerli Ellerde:
Tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayalım.Sıvıyağ koyduğumuz tavada kızartalım.Bir tencereye kremayı,peyniri,tereyağı,tuzu ve karabiberi alıp pişirelim.Kaynamaya başlayınca haşlayıp suyunu süzdüğümüz yassı makarnayı içine ekleyelim ve karıştıralım.Kızaran tavukları da içine aktarıp son bir kez karıştıralım ve servis yapalım.Afiyet olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder