Düdüklü Tencere Pişirme Süreleri-Kadın Masalları

29 Eylül 2012 Cumartesi

Düdüklü Tencere Pişirme Süreleri

Baklagillerin Pişirme Süreleri

Kurufasulye (ıslatılmamış) 30-45 dakika
Nohut (ıslatılmamış) 30-45 dakika
Yeşil Mercimek (ıslatılmamış) 20 dakika
Kırmızı Mercimek (ıslatılmamış) 3 dakika
Buğday (salata yapmak için) 10 dakika
Buğday (çorba yapmak için) 20 dakika
Pirinç 6-8 dakika


Et Yemekleri İçin Pişirme Süreleri

Bütün Tavuk 15 dakika
Parçalanmış Tavuk 10 dakika
Dana Haşlama (bütün) 30 dakika
Dana Parça Et 25 dakika
Dana Biftek 10 dakika
Dana Dil 45-60 dakika
Hindi (parçalanmış) 30 dakika
Tas Kebabı 10 dakika
Beyaz Etli Balık 3 dakika
Siyah Etli Balık 7 dakika


Sebzeler İçin Pişirme Süreleri

Kabuklu Patates  10 dakika
Soyulmuş Patates 5 dakika
Enginar 8 dakika
Kereviz (bütün) 10-15 dakika
Kereviz (doğranmış) 6 dakika
Bezelye 5 dakika
Havuç 8-10 dakika
Pancar 10 dakika
Yaprak Sarması 10 dakika
Sebze Çorbası 8 dakika





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder