- 1 paket milföy hamuru
- 100 gram peynir (istediğiniz çeşit kullanabilirsiniz)
- Bir tutam maydanoz
- 2 adet yumurta sarısı
Milföy hamurunu buzluktan çıkarıp yumuşamasını bekleyelim.Maydanozu ince ince kıyıp peynirle karıştıralım.Yumuşayan milföy yapraklarından birini alıp merdaneyle enine ve boyuna genişletelim.İçine peynirli harçtan yerleştirip hamuru isteğimiz şekilde kapatalım.Bütün milföy yapraklarını bu şekilde hazırlayalım (hamurları merdaneyle açmadan da içini doldurabilirsiniz.Ben daha ince olması için biraz hamuru genişlettim).Üzerlerine yumurta sarısı sürüp 200 derece fırında üzerleri kızarana kadar 20 dakika kadar pişirelim.Pofuduk pofuduk kabaran milföy böreğiniz servise hazır.Sıcak sıcak tüketin
afiyet olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder