2012 yılı mayo ve bikini renk trendleri-Kadın Masalları

9 Haziran 2012 Cumartesi

2012 yılı mayo ve bikini renk trendleri

     Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte biz bayanları da mayo ve bikini seçme telaşı sardı.çok kilolu ya da zayıf göstermeyen,göğüsleri daha dolgun ya da daha küçük gösteren,vücut yapımıza uyan ve aynı zamanda yılın trend renkleri olsun gibi...türlü türlü fikirler dolaşıyor kafamızda.bu yılın mayo ve bikinide en şıkır şıkır,en moda renkleri; kobalt(çivit ve gece mavisi,bebek mavisi,lacivert),fuşya,narenciye(açık limon sarısı),günbatımı turuncu(açık greyfurt,pembe ve somon tonlarıylaçekiciliği arttırma açısından sunuluyor) ve en önemlisi neon renkler bizi karşılıyor.ve tabii ki vazgeçilmez klasik renklerimiz siyah&beyaz! diğer renklerle ya da tek başlarına yine sahillerin demirbaşı olacaklar.
     Yine bu renklere ek ve ara ton olarak şeker pembe,mor,nane yeşili gibi renkler de göz kamaştıracak.
      Desenlerde de nakış,tığ işi ve makreme detayları bi hayli göze çarpmakta.metal süslemeler,fırfır süslemeleri,pin-up kızı (50'li yıllar) modeli ve iplerle birbirine geçmiş paramparça havası veren modelleri sıkça görülecek.
      Vamp görünmek isteyen arkadaşlar ise klasikleşmiş ve modası hiç geçmeyen leopar desen ve renklerinden vazgeçmeyecek.
       Mayo ve bikini seçerken yaptığımız hatta belki bilmeden yaptığımız şey; önce renk'ten etkilenmemiz.Sonra deseni ecezbediyor bizi nedense dikkat edin bunu hep yaptığınızı göreceksiniz.


4 yorum:

  1. ben kiloluyum biraz ya bu öneriler ii oldu saol

    YanıtlaSil
  2. aman bende kiloloyum neyi beğenitsem giyer çıkarım kimseyi takamam

    YanıtlaSil
  3. sen seneye de giyerim demişin büyük almışın işte

    YanıtlaSil
  4. tatildeyim bugün ne geysem diye dusunmekten aksam oluyo aksam serine çıkabiliyorum ancak bıktım üst baş beğenememekten

    YanıtlaSil