2012 Plaj Çantası Trendleri-Kadın Masalları

29 Haziran 2012 Cuma

2012 Plaj Çantası Trendleri

      bu senenin plaj çantaları çok kullanışlı,ferah ve çok beğeneceğiniz mayo ve bikinilerinizle kombinleyebileceğiniz parlak aksesuarlara sahip.plaj çantası pratik olmalıdır içine hemen havlunuzu,güneş gözlüğünüzü,yedek mayolarınızı,güneş kreminizi,şapkanızı,telefonunuzu,kitabınızı vs. tıkıştırıvermelisiniz.bu sene her eşyanıza neredeyse ayrı bölmeler sağlayan ferah ve büyük tasarımlar mevcut.plaj çantası seçerken en önemli unsur plajlar kumlu olduğu için ve çantanıza ayrıca deniz suyu da gelebileceğini düşünürsek sızdırmaz ( su ve kum geçirmez) olmasına dikkat edilmelidir.
      örme ve makrome kumaştan yapılan plaj çantaları bu sene çok moda.doğala çok yakın çiçek renkleri ve yine doğala çok yakın hayvan figürlerine çokça rastlamak mümkün.yine hasır modeller çok moda demiştik.bunlar doğal malzemelerden yapılabilir çalı çırpı,deri ve ya plastik olabilir.
      yine renkli ve saydam bir plastik malzemeden üretilmiş plaj çantaları,sadece yazın plajlarda değil normal günlerde dışarı çıkarken bile harika bir aksesur şıklığında.
      çeşitli pul,boncuk ve nakışlarla daha aydınlık dekor verilen modeller de seçimleriniz arasında olabilir.küçük bir torbayı andıran,sade,desensiz,omuza asılan tasarımlar da bu senenin modelleri arasında.
      2012 plaj çantalarının hepsi çok amaçlı..hem omzunuzda hem elinizde rahatça taşıyabilirsiniz.

ahşap kulplu olanlar da plajlara çok fazla uyum sağlayacağa benziyor...
























1 yorum:

  1. Çok güzel modeller. Ürün portföyümüze ekleyeceğim. www.favoricanta.com

    YanıtlaSil